З 9:00 до 20:00
м. Київ, вул. К. Малевича, 86-Г
З 9:00 до 20:00
м. Київ, вул. К. Малевича, 86-Г

Професійна чистка зубів у Києві

Професійне чищення зубів у стоматологічному кабінеті необхідне для видалення твердих відкладень, недоступних для звичайного чищення. Регулярне проведення цієї процедури допомагає запобігти розвитку захворювань порожнини рота та їх ускладнень. У медичному центрі VixClinic у Києві ви можете отримати цю та інші стоматологічні послуги (лікування карієсу, відбілювання, реставрація зубів тощо) від досвідчених фахівців.

Записатися на прийом
Професійна чистка зубів
Ультразвукова чистка зубів
Переваги професійного чищення зубів
  • Видаляється зубний камінь
  • Підвищується блиск
  • Знижується чутливість
  • Зменшується наліт
  • Зміцнюється емаль
  • Оновлюється дихання
  • Поліпшується комфорт
  • Запобігає карієсу

Що таке зубний камінь?

Як ми вже розповіли, професійне чищення зубів допомагає позбутися зубного каменю. Він виникає не відразу. Спочатку залишки їжі, що залишаються в порожнині рота, притягують патогенну мікрофлору. На зубній емалі з’являється м’який наліт, що скупчується у важкодоступних місцях – біля ясен, у проміжках між зубами. За недостатньо дбайливого чищення він з’єднується з мінеральною сіллю і перетворюється на зубний камінь.

Фактори, що прискорюють цей процес:

  • зловживання солодощами, солодкими газованими напоями та продуктами, що містять багато вуглеводів;
  • неправильна техніка чищення зубів, неякісна зубна щітка, нерегулярний догляд;
  • куріння, зловживання алкогольними напоями;
  • порушення обміну речовин;
  • недостатня кількість жорсткої їжі в раціоні.

Але навіть якщо людина виконує всі рекомендації з догляду за порожниною рота і не має шкідливих звичок, у домашніх умовах прибрати наліт на всі 100% вона не зможе. Він поступово перетворюватиметься на зубний камінь, який призведе до розвитку багатьох неприємних симптомів – гнильного запаху з рота, запальних процесів у яснах та інших. Не допустити цього можна, якщо регулярно приходити на професійне чищення зубів. Найкраще записуватися в клініку, де встановлено новітнє обладнання та використовуються сучасні технології видалення зубного нальоту.

Професійне чищення зубів у VixClinic

Гігієнічна чистка зубів Air Flow або з використанням інших методик допомагає прибрати наліт там, де це не може зробити звичайна зубна щітка. За допомогою апаратних процедур його можна видалити навіть із міжзубних проміжків і кишень. Але чистку зубів (Air Flow, ультразвуком або апаратом Cavitron) потрібно робити дуже обережно, щоб не погіршити стан зубів і ясен. Проводити процедуру повинен досвідчений фахівець, який враховуватиме вік пацієнта, стан його порожнини рота та інші чинники. Тільки в цьому разі Air Flow і ультразвукове чищення зубів будуть дійсно щадними до зубної емалі і не принесуть руйнівного ефекту.
Наші фахівці використовують тільки високоякісні професійні засоби, які піклуються про ваші зуби і забезпечують блискучий результат.

Сучасні методики видалення м’якого та жорсткого зубного нальоту

У нашому медичному центрі пацієнту пропонуються такі методики професійного чищення:

  • ультразвукова чистка зубів (ціна вказана далі в таблиці);
  • за допомогою апарату Cavitron;
  • Air Flow.

Усі процедури виконуються досвідченими фахівцями, які використовують у роботі нові матеріали, професійні інструменти та обладнання. Обслуговування пацієнтів здійснюється відповідно до встановлених європейських стандартів стоматологічного лікування. Методики чищення стоматолог підбирає індивідуально. Для забезпечення максимального ефекту їх часто комбінують.

Види чищення зубів

Відмінне здоров’я зубів починається з правильної гігієни. Правильне чищення зубів – це не тільки спосіб уникнути карієсу та пародонтиту, а й ключ до свіжого подиху та білосніжної усмішки. Існує кілька видів чищення зубів, кожен метод має свої переваги, а їхній вибір залежить від індивідуальних потреб і вподобань пацієнта.

Ультразвукове чищення зубів

Для виконання цієї процедури використовується ультразвуковий скалер. Цей апарат створює ультразвукові хвилі, здатні зняти зубний камінь з поверхні зубів. Наявність різних насадок у комплекті дає змогу усувати відкладення у важкодоступних місцях (підясенних і надясенних ділянках).

Переваги ультразвукового чищення:

  • відсутність больових відчуттів для пацієнта. Можливий легкий дискомфорт, але це трапляється в рідкісних випадках, за наявності серйозних відкладень;
  • дбайливий вплив на емаль – вона залишається неушкодженою;
  • ефективне очищення найбільш важкодоступних ділянок;
  • надійний захист від запалення ясен і карієсу;
  • помітний відбілювальний ефект;
  • усунення неприємного запаху з рота;
  • доступна ціна (порівняно з вартістю лікування тих захворювань, які виникають через наявність зубного каменю).

Мінуси ультразвукового чищення:

  • якщо процедура проводиться за наявності протипоказань;
  • може призвести до руйнування і випадання пломб. Так трапляється, коли вони встановлені неякісно і погано з’єднані з тканинами зуба.

Чистка зубів Air Flow

У тих випадках, коли не може бути застосована ультразвукова чистка зубів, Air Flow використовується як альтернативна методика. Це абразивне очищення з додатковим ефектом полірування. Під час процедури під тиском на зуби подається суміш дистильованої води, повітря і харчової соди. Це допомагає усунути зубні відкладення і видалити темні плями на емалі.

Переваги Air Flow:

  • видалення нальоту з усіх поверхонь зубів і важкодоступних місць (пародонтальних кишень);
  • делікатне відбілювання на 1-2 тони ефективного очищення;
  • відсутність негативного впливу на зуби та м’які тканини;
  • можливість чищення зубів цим методом у пацієнтів з ортопедичними конструкціями, вінірами та люмінірами.

На консультації лікар розповість про це докладно, а також розповість, скільки обійдеться чищення зубів Air Flow (ціни залежатимуть від складності випадку).

Недоліки процедури:

  • ця техніка чищення неефективна за наявності застарілих жорстких зубних відкладень;
  • чистку Air Flow заборонено використовувати за наявності протипоказань.

Показання для чищення зубів у стоматології

Професійне чищення зубів – це невід’ємна частина гігієнічного догляду за порожниною рота, яка допомагає запобігти різним захворюванням і зберегти здоров’я зубів і ясен. У VixClinic ми пропонуємо процедуру чищення зубів апаратом Air Flow, яка ефективно видаляє наліт і зубний камінь. Ось основні показання для проведення професійного чищення зубів:

  • Наявність зубного нальоту і каменю: Зубний наліт з часом мінералізується і перетворюється на зубний камінь, який неможливо видалити звичайною зубною щіткою. Професійне чищення допомагає видалити ці відкладення і запобігти запаленню ясен.
  • Профілактика карієсу і захворювань ясен: Регулярне чищення зубів у стоматолога дає змогу запобігти розвитку карієсу, гінгівіту і пародонтиту.
  • Неприємний запах з рота: Зубний наліт і камінь є причиною неприємного запаху з рота. Професійне чищення усуває ці відкладення і допомагає освіжити подих.
  • Підготовка до відбілювання зубів: Перед проведенням процедури відбілювання зубів рекомендується провести професійну чистку для видалення всіх поверхневих забруднень.
  • Використання брекетів або протезів: Під час носіння ортодонтичних конструкцій і протезів ретельна гігієна стає особливо важливою. Професійне чищення допомагає підтримувати чистоту і здоров’я порожнини рота.

Вартість професійного чищення зубів

Вартість професійного чищення зубів може варіюватися залежно від методики та рівня складності процедури. У VixClinic ми пропонуємо конкурентоспроможні ціни на всі види професійного чищення зубів, включно з використанням сучасного апарату Air Flow.

чистка зубів в києві
Чищення зубів апаратом Cavitron

Цю методику чищення можна назвати найсучаснішою і безболісною. Її використовують, щоб позбавити пацієнта м’якого і жорсткого зубного нальоту. Така апаратна чистка передбачає використання ультразвуку, а також полірування зубної емалі повітряною системою. У комплекті багато насадок, щоб лікар підбирав оптимальну залежно від клінічного випадку.

чистка зубів air flow
Як записатися на професійне чищення зубів?

Записатися на професійне чищення зубів у VixClinic можна онлайн або за телефоном. Наші фахівці детально пояснять вам усі етапи процедури, дадуть відповіді на запитання щодо вартості та допоможуть обрати оптимальний варіант чищення. Ми гарантуємо високий рівень сервісу та якісне виконання всіх процедур.

Вартість послуг
Назва послуги
Ціна (грн)
Складна чистка у головного лікаря
3500
Комплексна гігієнічна чистка (Cavitron, AirFlow Perio, ультразвук,полірування)
3500
Імплант сервіс 1 категорія
3000
Імплант сервіс 2 категорія
3500
Запис до стоматолога

Залиште свій контактний номер телефону і ми зателефонуємо вам найближчим часом



    Запис до стоматолога

    Відгуки
    Дуже задоволена, що потрапила саме в цю клініку до Вікторії Олегівни. Нарешті у мене ідеальна посмішка - завдяки високому професіоналізму та чуйності Вікторії Олегівни, яка приділяла увагу найменшим дрібницям для створення як візуальної досконалості, так і здоров’я зубів. Вініри виглядають на мільйон, неможливо відірватися від свого відображення в дзеркалі!Найкращий лікар, рекомендую!
    Миша ПОВЕРМиша ПОВЕР
    12:05 09 May 24
    Все чудово😋
    Anastasia RechychAnastasia Rechych
    05:58 08 May 24
    Anna RoanAnna Roan
    22:32 11 Apr 24
    Я довіряю клініці, завжди якісна допомога. Відмінна якість послуг. В мене була доволі складна ситуація було приємно спостерігати як для лікарів клініки немає нічого неможливого! Я лікувалася у лікарів Кошарного Володимира, Патюк Ірини на чолі з чарівною Вікторією Стогіною, яка прооперувала мене. Нічого не страшно, з лікарями клініки. Вони дивовижно легко вирішують все, він простих проблем до складних випадків. Завжди приємна атмосфера відчуття що ти в правильному місці. Для мене важливо відчуття довіри і цю клініку рекомендую найближчим друзям за рідним.
    Вся родина лікується у Кошарного Володимира, послуги завжди на якісному рівні. Дуже вдячна персоналу медичного центру. Рекомендую їх послуги.
    Yanina ChernyaevaYanina Chernyaeva
    11:32 29 Mar 24
    Була на видаленні зубів мудрості під седацією у Стогіної Вікторії Олегівни.Дуже вдячна їй, все пройшло супер. Навіть після операції, вже ввечері, я була огірком 😁 Також хочу подякувати анестезіологу Ганні (на жаль, не знаю як по батькові), мене добре проконсультували, седація пройшла на ура, якихось ускладнень не було, дякую за її роботу!
    Приємний персонал, швидке обслуговування. Була у лора Дарини Олександрівни. Сподобалось 👍 Швидко виявила захворювання, зразу виписала лікування. Дуже задоволена, дякую
    js_loader

    Відправити повідомлення



      Send message





          Запис до дієтолога







                Запис до остеопата







                      Запись на прием. Отоларинголог





                          Запис до отоларінголога



                            Запись к стоматологу

                            Помилка: Contact form не знайдена.





                                Запис до стоматолога

                                Помилка: Contact form не знайдена.

                                Відправити повідомлення



                                  Send message





                                      Запис до дієтолога







                                            Запис до остеопата







                                                  Запись на прием. Отоларинголог





                                                      Запис до отоларінголога



                                                        Запись к стоматологу

                                                        Помилка: Contact form не знайдена.





                                                            Запис до стоматолога

                                                            Помилка: Contact form не знайдена.